Kundalini Yoga Teacher Training Level 2

Conscious Communication / Svjesna Komunikacija

Obuka učitelja Kundalini joge – KRI Level 2

Yoga Alliance RYT 500-hour

10 – 15 novembar ’22

Bosna i Hercegovina

U KRI Obuci učitelja kundalini joge Nivoa 2 Praktičar može očekivati:

  • Produbljivanje vašeg iskustva u jogi
  • Primjena znanja
  • Lični rast
  • Jačanje identiteta učitelja joge
  • Grupna svijest
  • Nove nastavne vještine
  • Impulsi za nova područja
  • Profesionalizacija
  • Priznati standardi kvaliteta

Korak da se postane istinom!

Razvijte unutrašnji rast i ličnu disciplinu zaista odličnog učitelja.


Certifikacija

Otvoren za KRI nivo 1 certifikovane učitelje i učiteljice, ovaj certifikovani program u trajanju od 300 sati sastoji se od 5 modula u trajanju od 62 sata. Oni koji završe Nivo 2 dobijaju titulu KRI certifikovanih praktičara Kundalini joge prema učenjima Yogi Bhajana® i, zajedno sa certifikatom Nivoa 1, ispunjavaju uslove Yoga Alliance RYT (registrovani učitelj joge) u trajanju od 500 sati.

Iskusni tim trenera sa Nirmal Singhom i Hari Krishan Singhom raduje se ovom zajedničkom putovanju svijesti i transformacije s vama.


Učiteljski tim

Nirmal Singh

Vodeći trener Level 1 i Level 2 za učitelje Kundalini Yoge

Ima iskustvo od gotovo 30 godina u podučavanju Kundalini Yoge. Praktičar je drevne tehnike iscjeljenja Sat Nam Rasayan, učitelj hatha yoge, praktičar shiatzu tehnike, kao i tradicionalne kineske medicine. Posebno je posvećen iscjeljenju u radu sa zvučnim zdjelama.

Trenutno živi u Beču u Austriji, gdje vodi svoj yoga studio Amar Das, a radionice i treninge vodi širom svijeta, od Austrije, Francuske, Njemačke, Kine i vodeći je trener učiteljskog treninga Kundalini Yoge koji se održava u Bosni i Hercegovini, a okuplja polaznike iz čitave regije Balkana. Posljednjih nekoliko godina, njegova lična misija je postala da se posveti iscjeljenju ljudi iz naše regije. Kroz njegovo vodstvo do sada je prošlo već tri generacije Kundalini Yoga učitelja koji danas prakticiraju i predaju Kundalini Yogu širom Balkana. 

Hari Krishan Singh

Vodeći trener Level 1 i Level 2 za učitelje Kundalini Yoge

Hari Krishan je KRl certifikovani vodeći trener Level 1 i Level 2 Kundalini Yoge i dio je Karam Kriya šole kao trener i savjetnik. Kroz uvide, razumijevanje KY učenja i smislom za humor, vodi svoje učenike kroz proces transformacije. Samo njegovo prisustvo na ljude djeluje umirujuće, te na lagan i temeljit način učenicima u podržava procese koji ih vode u promjenu i lični razvoj.

Zajedno sa svojom suprugom je osnovao i vodi Chardi Kala međunarodnu školu Kundalini Yoge po Yogi Bhajan–u, kao i Karam Kriya metode po Shiv Charan-u. Trenutno živi u Južnoj Njemačkoj gdje ima svoj yoga house i ritrit centar.


Datum i mjesto održavanja

Svjesna komunikacija 10.11.2022 – 15.11.2022

‘Visitor Centar Pecka’

Gornja Pecka 158

70267 Baraći, BiH

Prijava

Molimo vas da registracijski obrazac isprintate, popunite potrebne podatke i pošaljete nam potpisano putem emaila.

Registracijski formular na BHS jeziku

Registration form in English


Leave a Reply

Your email address will not be published.